Egy gyönyörű aranyszínű smink remekül fokozza majd az ünnepi hangulatot a szilveszteri bulin. Ha ezekből válogatsz, akkor az esti outfitnek nagy valószínűséggel már meg is teremtetted a legsikkesebb részletét.

hirdetés

Szilveszterkor az egész világ ünnepel, azonban az új évbe való átlépés sokaknak többet jelent, mint egy egyszerű dátumváltozást. Valaki képes lesz valamit lezárni az életében, másoknak pedig akár egy új kezdetet is jelenthet. Bármi legyen a háttérben, ha már lélekben készek vagyunk rá, akkor érdemes külsőleg is a lehető legjobb formánkban köszönteni ez a fordulópontot. A gyönyörű dressz és a káprázatos smink például elengedhetetlen kelléke a kivételes estnek.

Gyönyörű szilveszteri smink aranyszínű csillogással

Ha valami egészen különleges sminkben gondolkodsz, de mégsem szeretnél túllőni a célon, akkor az ideális megoldás nem lehet más, mint egy aranyszínű szemfesték. Segítségével nem lesz giccses a megjelenés, de könnyen feldobja a hétköznapi szetteket is.

Habár az ezüst éppúgy kifinomultan mutat, hideg hangulatával szilveszterkor kevésbé kelt örömteli hatást, kivéve, ha eleve ezüstös ruhában indulsz neki az éjszakának. Az arany gyönyörűen kiemel minden szemszínt: a barna írisz melegebb árnyalatúnak tűnik, a kék és a zöld pedig szuper ragyogóvá válik a napszínű smink mellett. A legcélszerűbb, ha a szemhéj közepére kensz a látványos pigmentből, de a belső szemzugokat is ki lehet vele emelni.

A jó hír az, hogy az aranyszínű szemfestékek annyira jól dominálnak, hogy akár önmagukban, élénk rúzsok nélkül is viselhetőek. Mivel szilveszter estéjén gyakran koccannak össze a pezsgőspoharak, ezért az sem gond, ha az első réteg rúzs lekopása után több nem is kerül fel ránk.

Ha valami izgalmasabbra vágysz, akkor jó döntés lehet aranyporral feldobni a kedvenc sminkedet. Ezáltal egy hétköznapi füstös szemsmink is elegánssá válhat.

Az arany szemsmink néhány igencsak sikkes sztárnak is nagy kedvence lett, akik stílusában vakon megbízhatunk. Lucy Hale és Emma Stone például egy nagyon finom és elegáns változatot próbáltak ki, amelyek könnyed csillogásukkal erősítették nőies kisugárzásukat.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés