Az év vége az ünneplésről szól,  ilyenkor a megjelenéshez szinte hozzátartozik a csodás makeup és frizura. A szilveszteri smink nyugodtan lehet feltűnőbb és csillogóbb, hiszen ez az alkalom megengedi, hogy kicsit kiszakadjunk a megszokott mindennapokból.

hirdetés

Csillogó szilveszteri smink

Ünnepi alkalmakkor nem baj, ha a smink egy kicsit merészebb, extravagánsabb. Persze, fontos a harmonikus összhang, tehát ne legyen minden túlzottan hangsúlyos. Ilyenkor előkerülnek a csillogó paletták és highlighterek.

Olyan sminket hoztunk, ami könnyen elkészíthető, mégis nőies, elegáns és mutatós. A szemet emeli ki, ezért az ajkak egyáltalán nem tolakodóak. A legjobb, hogy semmilyen speciális termékre nincs szükség hozzá.

Elsőként kezdd a szokásos rutinoddal, vidd fel a hidratálódat, majd az alapozót. Majd a szemek következnek, amihez válassz ki pár szépen csillogó színtónust, amelyek jól passzolnak egymáshoz. Még szükséged lesz szempillaspirálra és highlighterre, valamint ajakszínezőre. Érdemes ebben az esetben nude árnyalat mellett dönteni, ha van bevált rúzsod, ami tartós, akkor használd azt.

Ha kész a smink, akkor ajánlatos lefixálni, hiszen így lesz a legtartósabb. A végeredmény csillogóan ünnepi lesz, és így biztosan csodás hangulatban zárod majd az évet.

 

Nyitókép: Getty Images

  • Megosztás:
hirdetés