Karácsonytól szilveszterig minden a csillogásról szól. Kissé megszalad a flitterek száma, és a fémszínekkel is bőkezűen bánunk. Ihletadó képeken mutatjuk, hogyan teheted még tündöklőbbé a megjelenésedet.

Az ünnepek tiszteletére szemkápráztató ragyogásba borul minden: színes fénypompába burkolózik a város, a csomagolópapírok és a karácsonyfa csillogását pedig csak a flitteres, fémszálas, arany- és ezüstszínű alkalmi ruhák szárnyalják túl. Ez minden évben így van, ám idén még nagyobb hangsúlyt kap a sziporkázó anyagokról szóló divatirányzat.

A tél egyik meghatározó trendje ugyanis a hetvenes évek stíluselemeit eleveníti fel, melyeknek magvas részét képezik a diszkókorszakot megidéző, flitteres, csillámos ruhák, topok és overallok, valamint a rideg, ezüstszínű dzsekik, műkörmök, illetve színjátszó textíliák.

Számos magazin állított össze olyan divatanyagokat, melyek ihletet adnak, milyen partiszerelésekben teheted ragyogóvá a télnek ezt az örömteli időszakát, és az üzletek sem fukarkodnak a csillogó anyagokkal, flitterekkel. A szerb Cosmopolitan képei szavak nélkül is mindent elárulnak a csillogó divatról.

  • Megosztás:
hirdetés