Jelmez nélkül is tökéletesen hozhatod a sötét erők úrnőjének karakterét, aki delejes vonzerejével az ujja köré csavarja a halandókat.

Nálunk is egyre nagyobb őrület a halloween, de nem mindenki szeret egyetlen éjszaka kedvéért súlyos összegeket kiadni egy jelmezért és a kiegészítőkért. Nem is baj, hiszen egy ütős sminkkel te lehetsz a buli lelke, szó szerint a kísértete.

Bár nem mindenkiben veszett el egy maszkmester, az alábbi remekművet bárki lekövetheti lépésről lépésre, sminkes képesítés nélkül is. Jó, ha van füstös szemfestékpalettád, egy kis csillámod és gyöngyházfényű szemhéjpúdered, illetve a sűrű műszempilláról se feledkezz meg – most kivételesen nem baj, ha túlságosan természetellenes.

Ez a démoni make-up tulajdonképpen nem sokban tér el egy szimpla Instagram-sminktől, bár most kicsit bátrabban túlzásba lehet esni a szemöldökök és az ajkak hangsúlyozásával, és a csillámot sem kell sajnálni, hadd ragyogjon az a démoni rúzs!

Az sem nagy baj, ha nem pont erre az eredményre jutsz, hiszen egy boszorkánynak senki nem rója fel, ha nem tökéletes a sminkje. Ha nem bírja a bőröd a sok festéket, inkább ne vágj bele, hiszen csak az alapozás több fedőrétegből áll.

  • Megosztás:
hirdetés