Ha nem volt időd a halloweeni buliba jelmezt venni, akkor sincs túl nagy baj. Egy ütős sminket gyorsan, az utolsó pillanatban is elkészíthetsz, és éppolyan hatásos lehet, mintha Drakula jelmezébe bújnál. Sőt, az alább bemutatott halloweeni smink nagyon is hozza a vérfagyasztó hangulatot, de egyben szuper dögös is lehetsz benne.

Így készíts szexi halloweeni sminket

A sminkben egyértelműen a piros és a fekete játssza a főszerepet, tehát mindenképpen szükséged lesz piros, burgundi vörös és fekete szemhéjpúderre. A videóban látható módon először alapozz –színkorrektort igény szerint használj-, púderezz és kontúrozz, de ezúttal ne barnával. Most feketét használj, de azért óvatosan, leheletfinoman vidd fel, és alaposan dolgozd el. Meglepő, mennyire drámai hatás érhető így el.

Ezután jöhet a szemöldök, a szemek, majd a száj kifestése. Ha nincs ennyiféle színed, nyugodtan rétegezz egy piros és egy burgundi rúzst, majd mosd el a szájkontúrt, hogy minél természetesebb legyen a hatás. A tetejére tegyél szájfényt, amitől garantált a véres hatás. Utolsó lépésként jöhet a highlighter, ami szépen felteszi az i-re a pontot.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés