A fiatal nő egészen másképp néz ki a valóságban, mint az Instagramra feltöltött képein. Smink nélkül nem sokan ismernék fel az utcán, az biztos! Mintha két külön személy lenne festékkel az arcán, és anélkül. Átváltozás lépésről lépésre!

hirdetés

A korábban súlyproblémával küzdő vlogger nagy utat tett meg, míg végre képes volt elfogadni önmagát. Nemcsak a pluszkilóktól, hanem az életét megbénító önbizalomhiánytól is sikerült megszabadulnia, őszinte videóival pedig arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy kár a tökéletlenségeink miatt ostorozni magunkat, hiszen az irigyelt szépség olykor csak egy feltupírozott, csalóka máz, ami elfedi a valóságot.

Megan Margot az Instagramon úgy néz ki, mint egy modell, ám a szokásos sminkje nélkül, saját bevallása szerint is egészen másképp fest. Videójában azt mutatja be, hogyan alakul át az általa vágyott képpé.

Elképesztő átváltozás: Insta-smink lépésről lépésre

Tanulságos felvétel következik mindazok számára, akikben valaha is megfogalmazódott már az az önbizalom-romboló gondolat, hogy a legtöbb Instagram-modell szebb, tökéletesebb, vagy vonzóbb náluk.

 

Tisztelet a kivételnek, de a legtöbb lány nem is úgy néz ki, mint a fotókon, nem beszélve arról, hogy a profi sminkek alatt gyakran egészen más arc rejtőzik. Az alábbi videó szereplője talán nincs is tisztában vele, hogy sokkal bájosabb, mint az agyonsminkelt alteregója, miközben ő festetlen ábrázattal átlagoskának érzi magát. Dicséretes, hogy ilyen szépen megtanult sminkelni, és valóban hatásos az eredmény, de a kevesebb talán több lenne.

  • Megosztás: