Bosszantó, ha valaki mindig tökéletes, de ne dőlj be minden képnek. Még a legmenőbb divat-influencer sem mindig fotogén, egyszerűen csak több időt és energiát fektet egy jó képbe, mint bárki más, aki csak úgy szórakozásból kattintgat.

hirdetés

Az már senki előtt nem titok, hogy az Instagramra feltöltött profi képek nagy része nem a valóságot tükrözi. Bizony a stílusfotók zömét Photoshoppal és filterekkel is feljavítják, ám nemcsak ennyin múlik a tökéletes látvány. Egy profi divat-influencer rengeteg időt és fáradtságot fektet abba, hogy minden részlet klappoljon a képeken. Egy-egy fotó elkészítését nemcsak a helyszín megválasztása előzi meg, hanem a fényviszonyok ellenőrzése és bemérése.

A megfelelő póz eltalálása sem öt percet vesz igénybe, hiszen megesik, hogy akár több száz kattintás után kerül ki a sorozatból az a tökéletes fotó, amibe nem lehet belekötni. Olykor rengeteg bénázás zajlik a háttérben, míg egy trükkös pillanatot sikerül elkapni, ami a képen valóban természetesnek hat, pedig lehet, hogy ezredszeri próbálkozás után nyögte ki az illető azt a szexi pózt, vagy azt az irigylésre méltó lazaságot, amiről külső szemmel a kép árulkodik.

Divat-influencer öniróniával

Az amszterdami Rianne Meijer magazinba illő fotóiért sokan rajonganak az Instagramon. Ő azonban nemcsak szép és fotogén, hanem egészséges öniróniával is rendelkezik. Mivel nem szeretné, hogy sokan azért szorongjanak, mert róluk egészen más képek készülnek a nyaralás alatt, ezért rendszerint nemcsak a jól sikerült fotókat, hanem azok előzményeit is megosztja a profilján.

Így mindenki láthatja, hogy egy jó beállás, egy készséges kutya, és egy szerencsésen elkapott pillanat milyen sokat számít ebben a műfajban. Ehhez azonban rengeteg türelemre van szükség, ugyanis egy jó kép születését sok elrontott másik előzi meg, ráadásul biztos nehéz lehet századszorra is eljátszani ugyanazt a bolondozós jelenetet, hogy minden részlet a helyére álljon. Tehát, ha egy divat-influencer kitartó, az már fél siker.

Az iszapkenegetés szexi, vagy éppen vicces is lehet. Nem mindegy, mi sül ki belőle.

Egy jó ruha, vagy póz olykor nem elég a sikerhez.

Nagyon cukik a kutyás fotók, mindenki odáig van értük, de a kis kedvenc nem mindig a legengedelmesebb modell.

A tokás képek általában nem kerülnek fel az Instagramra, pedig sokakról készül ehhez hasonló, rossz szögből elkapott fotó.

A tökéletes reggeli, filmbe illő csókjelenettel. Ám, ha lapozol, megtudhatod, hogy nem mindig ilyen.

Amikor összejön a pillanat: csodás a frizura, a pulóver is menő. Az előtte készült képről azonban, nem ezt mondtuk volna.

  • Megosztás:
hirdetés