A hűvösebb idő közeledtével ismét előkerülnek a sötétebb árnyalatú, és vastagabb textúrájú termékek. Míg a nyári kinézet inkább a naturális és pasztell színekről szólt, addig ez az új szezonban nem köszön vissza. Az őszi sminktrendek inkább a mélyebb tónusokat hívják elő, de a vibráló színek úgyszintén helyet kapnak a palettán, mint nagy visszatérők.

hirdetés

Változatos őszi sminktrendek

A hideg évszakokhoz egyértelműen hozzátartoznak a sötétebb színek, elvégre elég furcsán nézne ki egy nyári look erős, lila rúzzsal. Míg télen, egy csipkeruhás szetthez bátrabban társíthatók a karakteresebb, mélyebb tónusok. Az idei szezont egyértelműen a színek uralják, bár találunk benne visszafogottabban elkészített sminkeket, mégsem ez a jellemző.

Visszatértek a hangsúlyos és sötét ajkak, ezek abszolút a vamp hatást idézik meg. Az elmaradhatatlan tűzpiros rúzs is megjelenik, mint minden szezonban. Üde színfoltnak számítanak a ’80-as évek ihlette szemsminkek, amelyek élénk árnyalatok hanyag felvitelével készülnek. Nyárról megmaradnak a színes tusvonalak, amelyek ideális viseletek a kora őszi bulikba.

Természetesen a visszafogott hatás kedvelőinek sem kell elkeseredniük, mivel az egyszerű smink továbbra is jelen van a trendek között. Ennek elkészítéséhez csak minimális szemfestékre, és nude rúzsra lesz szükség.

A galériában inspirációként megtalálod a legnépszerűbb őszi sminkeket, egyenesen a kifutóról.

 

Nyitókép: Fernanda Calfat / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés