A rövid frizurák nyáron a legnépszerűbbek, ilyenkor többen merik bevállalni a praktikusabb hajviseleteket. Ám idén nem járnak túl nagy áldozattal a kurtább fazonok, hiszen rendkívül nőiesek, sokoldalúak, és játékosan formázhatóak. Bármelyiket választod, biztos, hogy nem fogsz ráunni!

hirdetés

A most divatos pixie vágás szinte mindenkinek jól áll, hiszen sokféle változata kering a divatban, és abszolút az arcformához igazítható. Ezen a nyáron leginkább a hatvanas-hetvenes, valamint a nyolcvanas-kilencvenes évek kedvelt fazonjai állnak a top trendek csúcsán, melyek különlegessé és nőiessé teszik a megjelenést.

Ezek a nőies rövid frizurák tarolnak idén

A pixie mellett a kócos, shag típusú hajformák, valamint a fülig és állig érő bob frizurák viszik a pálmát a nyári szezonban. A szélfútta rendezetlenség, a hullámos, zilált hatás most kimondottan előnyt jelent, de a lenyalt, jólfésült hajstílus is befurakodott a kedvencek közé.

A nyári kampányokból és divathírnök fotósorozatokból szinte azonnal kitűnik, hogy hirtelen nagyon kapósak lettek a rövid frizurájú modellek. Őket elnézve, attól sem kell tartani, hogy természetes hullámok esetén a kurta fazon kezelhetetlen boglyává válik, hiszen a bob és shag vágások loknikkal a legdögösebbek.

A frufru ugyanúgy elbírja a rakoncátlan fürtöket, még csak nem is kell bajlódni a precíz beszárítással. A mottó idén a természetesség és játékosság, egy csipetnyi pimasz vagánysággal megfűszerezve. Ha rövid fazon mellett döntöttél, bátran kísérletezz az alábbi hajviseletekkel, és tapasztald ki, melyik passzol hozzád. A pixie, a shag és a bob vágás is rengeteg lehetőséget rejt magában, formázd kedvedre a tincseket, és tedd változatosabbá az alapfazont.

 

Kiemelt képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés