A fejtetőre biggyesztett, laza kontynak számos elkészítési módja akad, de általában sokaknak meggyűlik a baja a hajvégek eltüntetésével, illetve a tömött, mégis szélfútta hatást sem egyszerű elérni. Ezt a hajgumis trükköt nem árt ismerni!

hirdetés

A magas konty szélfútta változata ránézésre egyszerű frizurának tűnik, és való igaz, nem akkora ördöngösség, mint egy matematikai egyenlet. Ám az elkészítésében adódhatnak olyan aprócska momentumok, amelyeken könnyen el lehet csúszni.

A laza hatás érdekében sokan nem rögzítik rendesen a tincseket, így azonban megeshet, hogy a legelső szélfuvallatra széthullik a frizura. Fontos tehát, hogy tartós legyen, és a hajvégek se lógjanak ki a képből. Ezt a problémát a legtöbben hullámcsatokkal oldják meg, pedig van egy sokkal egyszerűbb trükk, amitől biztos tartást kap a konty, mégis megőrzi a szélfútta, dús hatást.

A videóban láthatod, hogyan készül a magas konty egyetlen hajgumival, csatok és bonyolult fondorlatok nélkül. Ehhez a művelethez persze, hosszú haj szükséges, a tömött, dús hatás eléréséhez viszont nem kell hajfánkkal, hajtűkkel bajlódni. Elég, ha követed az alábbi lépéseket!

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés