A buborékkonty duplán elsütve is menő volt a kilencvenes években, ám nemcsak bohém és játékos lehet, nőies frizurához éppúgy ötletet adhat.

hirdetés

Talán sokan emlékeznek még a dupla buborék- vagy fánkkontyra, ami játékossá, és gyermekien bájossá tette a megjelenést. A kilencvenes évek frizuradivatja a mai szépségtrendek egyik kifogyhatatlan inspirációs forrása, ám szerencsére nem mindent veszünk át a régmúlt időkből egy az egyben.

A finomításoknak és lelkes újításoknak köszönhetően, még a buborékkonty is felfedheti előttünk nőies oldalát. Most nem a fej két oldalára kerülnek a tincsekből kialakított fánkocskák, hanem hátulra, a tarkó fölé. Az alábbi frizuraadaptáció egyszerre modern és retró, illetve kifinomultan stílusos és hanyagul laza.

Pólóval és farmerral éppolyan jól mutat, mint alkalmi, ünnepi öltözékkel. Mivel nem nagy ördöngösség összerittyenteni, a mindennapok könnyed hajviselete lehet, de menyasszonyi kontynak úgyszintén tökéletes. Az elkészítéséhez hullámcsatra, hajgumira, és két túlméretezett, elegáns hajtűre lesz szükség.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés