Nagyot tévedtünk, amikor azt gondoltuk, hogy már nem lehet tovább cifrázni a hajfonási technikákat. Ez lesz az idei év legkülönlegesebb frizuratrendje.

2019-ben a korábbinál is nagyobb méreteket ölt a hajfonási láz, melynek erőteljes hullámcsapásait akkor érezzük majd igazán, amikor végre lekerülnek a meleg sapkák a fejünkről. A fodrászok és a lelkes frizurabloggerek újabb és újabb módszerekkel rukkolnak elő, melyek látványban simán felülmúlják a vízesés-, a halfarok-, illetve a parkettafonást.

Az Instagram legújabb kedvence az úgynevezett bushel copf, mely egy különleges fonási technikát takar. Nevét a vesszőből font vékáról kapta, a módszer egyedisége és nagyszerűsége pedig abban rejlik, hogy nem a szokásos módon keresztezi a tincseket, hanem egymásba fűzi a hajszálakat.

Bár első ránézésre bonyolultnak és trükkösnek tűnik az így készült frizura, nem lehetetlen elsajátítani a lépéseket, ám kezdetben biztos, hogy segítséget igényel a művelet. A bushel frizuratrend legnagyobb előnye, hogy még a vékony szálú hajat is tömöttebbnek, dúsabbnak mutatja, hiszen sokkal vaskosabb copfot eredményez, mint a szimpla, mezei fonás.

A fodrászszalonok máris továbbgondolták az alapokat, és furfangos kontyokat, hajkoszorúkat álmodtak meg az alábbi fonási technikával.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés