A lipmasszázs technológia tulajdonképpen egy modern nyirokmasszázs, amit speciális sejtstimuláló géppel végeznek. A méregtelenítésen és a keringés javításán túl számos előnnyel bír, például a kötőszövet feszesítésére, célzott zsírtörésre, és a narancsbőr csökkentésére is alkalmas.

hirdetés

Sokféle gépi masszázs és modern technológiát alkalmazó kezelés létezik a nyirokpangás megszüntetésére, és a kötőszövetek erősítésére, melyek hatékonyabbak a kézi nyirokmasszázsnál. Szinte mindegyikről elmondható, hogy fokozza a nyirok- és vérkeringést, ezáltal megkönnyíti a test méregtelenítését, ami már önmagában is jó pár lépcsőfokot jelent a narancsbőr elleni küzdelemben.

Az LPG lipomasszázs ennél is továbbmegy, hiszen nem csak a bőrképet javítja, hanem átformálja a testkontúrt. A fájdalommentes eljárás során aktiválódik a nyirokrendszer, a felszabadított salakanyag pedig a széttört zsírsejtekkel együtt a nyirokáramba kerül.

Az LPG lipomasszázs nem csak narancsbőr ellen hatásos

Az LPG egy forradalmian új, modern eszköz a szépségiparban, melynek számos fajtája létezik. A kezelőfejben lévő forgóhengerek szétmasszírozzák a zsírsejteket, stimulálják a nyirok- és vérkeringést, valamint edzik és feszesítik a kötőszövetet.

 

Ez az eljárás a kollagén és az elasztin termelődéséért felelős fibroblasztok működését is serkenti, ennek köszönhetően hatékonyan kezeli a súlyingadozás, a szülés, vagy az öregedés következtében megereszkedett bőrt.

A nyirokkeringés aktiválásával megszabadítja a szervezetet a szövetek között felgyülemlett folyadéktól, amivel szinte azonnali keresztmetszeti fogyás tapasztalható, persze, ez még nem jelent tényleges súlycsökkenést, viszont lényegesen kontúrosabb lesz a test.

A hengerfejes masszázs segíti a szétbontott zsírsejtekkel és salakanyagokkal telt nyirokfolyadék elvezetését, ami hozzájárul a narancsbőr csökkenéséhez. A méreganyagoktól felszabadult bőrsejtek fokozottabb regenerálódásba kezdenek, így a hegek, ráncok és striák is jó eséllyel halványodnak.

A célzott zsírbontás lehetővé teszi, hogy egy-egy testrész körfogata csökkenjen, miközben a bőr követi a feszesedést. Ehhez azonban kedvező feltételeket kell teremteni, vagyis a tartós eredmény érdekében fontos, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot fogyassz, egészségesen táplálkozz, és többet mozogj, mint korábban. A kezelés rendszeres testmozgás mellett sokkal produktívabb, de emellett rádiófrekvenciás eljárással is növelhető a hatékonysága.

Hogyan zajlik az alakformáló, bőrfeszesítő kezelés?

Az első lépés a szakmai konzultáció, melynek során kezelési terv készül. Először is fontos a kitűzött cél meghatározása, az állapotfelmérés, és az esetleges háttérbetegségek ismerete. Az LPG lipomasszázs kor és igény szerint személyre szabható, illetve más eljárásokkal kombinálható.

Majd a vendég egy harisnyaszerű, endermowear elnevezésű ruhát kap, mely óvja a bőrt és akadálytalanná teszi a görgők mozgását. A testkezelés erősségét a szövettípusnak megfelelően állítják be, azután megkezdik a masszírozást.

 

A kívánt hatás eléréséért minimum tíz alkalom javasolt, hetente két kezeléssel, de már a harmadik masszázs után tapasztalható látványos eredmény.

Az eljárás általános időtartama 35 perc, de ennél rövidebb és hosszabb kezelés is kérhető.
A 10 alkalmas lipomasszázs nagyjából 69 000 és 87 000 forint között mozog, attól függően, hogy egy alkalom hány percet vesz igénybe.

Képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés