Az ultracontour kezelés egy forradalmian új módja a nemkívánatos zsírpárnáktól való megszabadulásnak, aminek a legnagyobb előnye, hogy műtéti beavatkozás nélkül érhető el a kívánt eredmény.

Az ultracontour segíti a zsírbontást és a narancsbőrt is kezeli

Elsősorban az enyhe és közepes túlsúllyal rendelkezőknek ajánlott, akik a has, a csípő, a fenék és a comb tájékán szeretnének karcsúsodni. A kezelés különlegessége, hogy kétféle ultrahangeljárást kombinál, amik együttesen segítik elő az optimális eredmény elérését.

Elsőként egy magas intenzitású, fókuszált ultrahanggal kezdik meg a bőr alatti zsírszövetekben lévő zsírsejtek szétbontását, majd a kezelés második fázisában, egy ultrahangos nyirokmasszás segíti elő a kifojt zsír és a szétroncsolt zsírsejtek maradványainak eltávozását.

Utóbbi különösen fontos része a kezelésnek, hiszen a zsírsejtek szétbontása önmagában még nem garantálja az eredményt: az ép zsírsejtek ugyanis képesek újból felszívni a megbontott zsírokat. A nyirokmasszázs elősegíti az anyagcsere folyamatok működését és a serkenti a vérkeringést, amik kulcsszerepet játsszanak a fogyásban.

A kezelést négy-hat alkalommal ajánlott megismételni, a gyorsabb eredmény érdekében legjobb hetente egyszer, ám a kúra időtartama alatt is fontos figyelni a helyes étrendre és a rendszeres testmozgásra. Mindkettő jelentős mértékben befolyásolja az anyagcserét, ami a felhalmozódott és ki nem ürült méreganyagok miatt belassul, előidézve az elhízást.

Az ultracontour kezeléssel eredményes körfogatcsökkenés érhető el az adott területeken, aminek mértéke kettő-hat centiméter lehet. A látható eredmény körülbelül egy hét múlva jelentkezik, ennyi időbe telik, míg a felesleges zsírok elszállítását a nyirokrendszer elvégzi.

Az eljárás biztonságos, fájdalommentes, külső nyoma és regenerálódási ideje nincs. A zsírleszívással ellentétben az utólag fennmaradó fityegő bőrrel sem kell számolni, sőt a bőr feszesebbé válik általa, így a narancsbőr kezelésében is hatásos.

Különböző bőrbetegségekben, szív- és érrendszeri betegségben, illetve implantátummal rendelkezőknek nem ajánlott, de a kezelést minden esetben egy orvosi konzultáció előzi meg. Az ultracontour kezelés körülbelül egy órát vesz igénybe, a napi teendők végzése utána folytatható.

Képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés