Megérkezett az ősz, így az új hajtrendek is terítékre kerültek. Idén a középszőke hajszín hódít, a hírességek már most imádják.

hirdetés

A szőke hajszín sosem megy ki a divatból, mindig csak éppen más árnyalat számít trendinek. Széles a repertoár, így az egészen hamvas árnyalatoktól kezdve az aranyba hajlóig bármit választhatsz.

Ez most a legtrendibb középszőke árnyalat

Pár évvel ezelőtt még egyértelműen a platinaszőke számított a legtrendibbnek, ám ősszel, inkább a természetes árnyalatok hódítanak. Így született meg a legújabb őrület, amit befejezetlen szőkének neveznek. Olyan hatást kelt, mintha a fodrász elkezdte volna a szőkítést, viszont idő hiányában nem fejezte volna be. Ennél a viseletnél nem fontos a hamvasság, ám a sárga tincsek itt is tiltólistán vannak. Meleg, barnába hajló árnyalat, ami a középszőkéhez hasonló.

Természetesen a hírességek voltak az elsők, akik kipróbálták az új trendet, amelynek egyik nagy előnye, hogy nem igényel gyakori újrafestést, hiszen a lenövés nem annyira látványos, mint a platinaszőke esetében. Természetes, napcsókolta hatást kelt.

Blake Lively már kipróbálta a szőke több formáját, az utóbbi években pedig a naturális árnyalatokat részesíti előnyben. A hajtöveknél megfigyelhető az eredeti hajszíne, ami ennél a trendnél egyáltalán nem probléma, hiszen a lényeg a természetesség.

A modell Romee Strijid eredeti hajszíne világos, amit éveken keresztül hamvas szőkére festetett. Őszre ő is lecserélte a jól megszokott frizuráját, és sötétebb árnyalatra váltott.

Pixie Lott sokáig platinaszőke hajszínnel hódított, ám a befejezetlen szőkének ő sem tudott ellenállni. Határozottan jót tett neki a váltás, a megjelenése sokkal üdébb lett.

Bella Hadid nem maradhat ki, ha új trendekről van szó. A modell szintén kipróbálta a legújabb szőke árnyaltot, ám nála nem tartott sokáig, mivel ismét kedvenc színét a barnát viseli.

Suki Waterhouse hajszíne eleve szőke, és szívesen váltogatja az egyes árnyalatokat. A természetes szín nagyszerűen áll neki, így érdemes volt váltania.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés