Sokan szeretnének hosszú körmöket, de csak keveseknek adatik meg, hogy a saját körmük hosszú is maradjon, a műköröm pedig nem való mindenkinek.

Nem érdemes búsulni, ha te is a rövid körműek táborába tartozol, mert ennek számos olyan olyan előnye is van, amire eddig nem is gondoltál!

Kényelmes

Rövid körmökkel minden tevékenységet könnyebben tudsz végezni, nem okoznak gondot egészen hétköznapi dolgok, és maga a létezés is kényelmesebb. Sőt, az idegeidnek is jót tesz, mert nem kell minden egyes mozdulatnál azon aggódnod, hogy letörik vagy beszakad.

Könnyebben díszítheted

Ahhoz, hogy a hosszú körmöt lemosd és újrafesd, egy rakás anyagra és időre van szükséged, a rövid körmök esetében viszont akár tíz perc alatt végezhetsz az egész procedúrával. Arról nem beszélve, hogy ezen sokkal jobban mutat egy egyszínű körömlakk is, mint a hosszú karmokon, viszont, ha olyan kedved van, mintát is nyugodtan festhetsz rá.

Higiénikusabb

A hosszú körmök alatt sokkal könnyebben megül a kosz, az étel, az alapozó, illetve minden, amivel érintkezésbe kerül, mint a rövid körmök alatt, ráadásul tisztítani is nehezebb, közben pedig attól kell félni, hogy letörik. A rövid körmöket gyorsabban és könnyebben kitakaríthatod, és kevésbé koszolódnak.

  • Megosztás:
hirdetés