Olyan, mintha az énekesnő bőrébe bújna a fiatal blogger, akinek nem egy, hanem több arca van. Pusztán a smink erejével változtatja meg külsejét.

hirdetés

Dilan Sabah szépségblogger elképesztően ügyesen bánik a sminkecsettel. A make-up segítségével úgy váltogatja arcait, ahogy csak akarja. Általában olyan optikai trükkökkel kísérletezik, melyek egy picit változtatnak a saját vonásain: keskenyítik az arcélét, az orrát, vagy éppen vastagabbnak mutatják a száját. Gyönyörű sminkjeinek köszönhetően mindig másképp néz ki, de eddig még csak egyszer bújt bele teljesen más bőrébe.

A fiatal nő gondolt egy merészet, és Jennifer Lopez arcát sminkelte magára olyan gondossággal, hogy a végeredmény egészen megtévesztőre sikeredett. Az énekesnőnek megvannak a jól bejáratott, már-már elcsépeltnek mondható sminkszokásai és színei, emiatt bárki azt gondolhatja, hogy könnyű lemásolni a megjelenését, de az igazság az, hogy egy sminktől még senki nem fog hasonlítani Jennifer Lopezre.

A blogger furfangos kontúrozással csapja be a szemünket, sötét árnyékok és világos árnyalatok segítségével formálja át az arcberendezését. Egészen elképesztő, ahogy lépésről lépésre, a szemünk előtt alakul át valaki mássá!

  • Megosztás:
hirdetés