A vékony szálú haj átka, hogy könnyen rálapul a fejre, illetve a beszárítás után hamar elveszíti a tartását. Ilyen tincsekkel a magas konty sokaknak csak elérhetetlen álomnak tűnik, hiszen a leggondosabb hajformázás, tupírozás és rögzítés mellett is képes összeesni. Ám ezzel az egyszerű csalafintasággal hajfánk és mindenféle különleges eszköz nélkül tömöttebbé teheted a frizurádat, méghozzá pillanatok alatt. Csak pár mozdulat, és megvalósul a dús hatás!

hirdetés

Bár számos formázó és tartást adó kence létezik vékony szálú hajra, ezek többsége ragacsossá teszi és elnehezíti a tincseket. Ráadásul, egy konty esetében, nem tudják látványossá tenni a volument. Nyilván erre találták ki a hajfánkot, de akkor sem kell kétségbe esni, ha épp nincs otthon ilyen eszközöd. Ehhez a kis trükkhöz nincs szükség fodrászi kézügyességre, tupírozásra és temérdek szabadidőre. Néhány pillanat alatt összedobhatod a frizurádat, ami meglepően dús lesz, ha így készül.

Tömör kis konty a fejtetőn: dús hatás pillanatok alatt

Először is alaposan fésüld ki a hajad, hogy ne maradjanak gubancok benne, és szép fényes legyen. A fésülés szétszedi az összetapadt szálakat, így már ezzel is nagyobbnak tűnik a hajtömeg. Majd egy vastag textil hajgumival fogd össze copfba a tincseket a fejtetődön.

Válaszd ketté az így kapott lófarkat, és egy másik hajgumival lazán rögzítsd. A kimaradt tincseket tekerd össze, majd csavard körbe a kontyon úgy, hogy a dupla hajgumis trükk ne legyen szembetűnő. Hullámcsatokkal tűzd meg a hajvégeket, és máris elkészült a dús hatású magas konty!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés