A füstös szem a szezon egyik nagy befutója sminkek terén, azonban a klasszikus és drámai fekete szín helyett most a barna árnyalatok hódítanak. Nagy előnye a változásnak, hogy természetesebb smink készíthető, ami hétköznapra is bevethető.

A füstös szem nagyon szexi

A barna most úgyis jól passzol az ősz hangulatához, arról nem is beszélve, hogy sokkal kevésbé öregíti az arcot, mint a fekete. Bár utóbbi nagyon vagány és szexi tud lenni, azért jócskán előrepörgeti az ember éveit egy ilyen smink.

Az alábbi videóban egy nagyon jól nyomon követhető smink elkészítését látod, amihez három fő színre lesz szükséged. Egy bézsre, amit alapként teszel fel, egy vöröses-barnára és egy sötétbarnára, amivel a füstös hatást fogod elkészíteni, és egy csillogó szürkés-barnára, amivel ragyogóbbá teheted a tekinteted.

Pluszban rajzolhatsz tusvonalat, és felrakhatsz műszempillát is, ha mondjuk estére akarod elkészíteni ezt a sminket. Egyébként a barna minden árnyalata divatos a szezonban, így ha épp nincs otthon ezekből a színekből, akkor más barna tónusokkal is simán elkészítheted ezt a füstös szemet.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés