A hajkészítés sokszor okoz dilemmát, különösen azoknak, akik hosszú tincsekkel bíbelődnek reggelente. Ilyenkor gyakran támad olyan érzése az embernek, hogy itt van ez a sok haj, mégsem tud vele semmit sem kezdeni. Ezek a frizurák menthetik a helyzetet, ráadásul hosszú hajból is könnyedén kivitelezhetőek.

hirdetés

Különleges, de egyszerű frizurák hosszú hajból

Elég, ha van kéznél egy hajsütővas és tud az ember egy-két fonási technikát, de ha szereted a kendőket és a csatokat, már azzal is előnyben vagy. A különleges frizuráktól nem kell megijedni hétköznapokon sem, sőt, sokkal jobban érzi magát az ember, ha tudja, legalább a sörényével minden rendben van. Az elismerő pillantásokról nem is beszélve.

Idén nagyon divatosak a hatvanas-hetvenes évek trendjegyei, melyek még több tippet szolgáltatnak a hosszú tincsek formázásához. Az sem baj, ha erőtlen, vékony szálú, lelapuló hajjal vagy megáldva, hiszen a laza hullámok volument adnak a hajviseletnek.

A galériában összegyűjtöttünk néhány olyan frizurát, ami a fenti két feltételt biztosan teljesíti, ráadásul úgy fog tűnni, hogy sokat bíbelődtél a hajaddal, miközben maximum 15 percet vesz igénybe az alábbi copfok és kontyok elkészítése. Használd ki, hogy most még nem kell mindig sapkába burkolózni, így bátrabban játszadozhatsz a hajékszerekkel és -kiegészítőkkel.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés