A legtöbbünk általában a jól megszokott lófarok vagy kibontott haj alternatívájához nyúl, ha frizurakészítésről van szó –különösen a rohanós reggeleken-, azonban számtalan más is létezik még rajtuk kívül, amit cseppet sem bonyolultabb elkészíteni.

Látványos, de egyszerű frizurák hosszú hajból

A következő videó ezt hivatott bizonyítani, amiben három különböző frizurát láthatsz. Elkészítési idejük csupán pár percet vesz igénybe, de garantáljuk, hogy tíznél kevesebbet. Mégis, úgy fog tűnni, hogy sokat babráltál a hajaddal, hiszen annyira mutatós és csinos lesz a végkifejlet.

Az első frizura egy sikkes konty, aminek különleges formáját a hajvégek összekötésével érheted el. Ha inkább a kibontott haj pártján állsz, a második ötlet a neked való, ami egy romantikus félkonty. Ami igazán látványos benne a félcsavarás, amivel mégis rendkívül egyben lesz a frizurád. A harmadik verzió egy igazán bohém hatású lófarok, amivel elegáns, ugyanakkor laza lesz a megjelenésed. Ha az első két frizura elkészítését mégis nehéznek találnád, ezt mindenképpen próbáld ki. Elegáns alkalmakra és hétköznapokba is tökéletesek ezek a frizurák, így bármikor jól jöhetnek, ha el akarod kápráztatni a környezetedet.

 

Főkép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés