Bár idén nyáron is nagy hangsúly kerül a sokoldalú fazonokra, azok a vágások hódítanak igazán, melyek bonyolult beszárítási procedúra nélkül úgyszintén jól mutatnak, vagyis nem igényelnek túl nagy macerát. Mutatunk néhány igazán izgalmas példát arra, hogy milyen a természetes hatású frizura frufruval!

hirdetés

A modoros, gondosan beállított hajviseleteknek nincs helye a szezonban, hiszen most leginkább a texturált, tépett, vagy szélfútta hatású fazonok népszerűek. Ez a trend a frufru renoméját is más megvilágításba helyezi. Sokan kacérkodnak ugyanis a frufru gondolatával, ám attól tartva, hogy kényessé teszi a frizurát, még mindig kevesen merik bevállalni.

Igaz, gyakori vágásfrissítést és fazonigazítást igényel, a beszárításával azonban nem kell több időt bíbelődni, ugyanis a hosszú, tépett kialakítások, illetve a lekerekített frufrufazonok szinte maguktól felveszik a kívánt formát, és megdobják a haj volumenét. A hullámos és göndör hajúaknak sem muszáj egyenesre vasalniuk a tincseket, a lazán kunkorodó, loknis frufruk ugyanis észbontóan nőiesek, ugyanakkor a divat kedvében járnak.

5 egyszerű, de izgalmas frizura frufruval: nőies, elegáns és bájos megoldások

A frizuradivat idén fantáziadúsabb alternatívákat kínál a precízen beállított, rendezett hajaknál, így a pimaszul kócos, szemekbe lógó frufrun sem kell csodálkozni.

Az egyenes és a lekerekített fazon sem rendelkezik éles vágásokkal, a fodrászok inkább megritkítják és felpuhítják a hajvégeket, hogy a tincsek lágy esést kapjanak. Ettől könnyebben formázható a frizura, a texturált rétegek pedig beszárítás és főnözés nélkül is felturbózzák a haj tömegét.

 

A frufru rövid, félhosszú és hosszú fazonnal is jól mutat, csak meg kell találni azt a formát, ami a leginkább passzol az alapfrizurához. A kampány- és divatfotók ehhez is szuper tippeket adnak!

Kiemelt képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés