Ha az ünnepi előkészületek közepette nem maradt idő a fodrászra, egy szép hajfonással mentheted a helyzetet. Ezek a nőiesen bájos fonott frizurák inspiráló hatással bírnak!

Ha akad otthon szalag, kendő, vagy néhány dekoratív, csillogó csat, máris meglódulhat a fantáziád, hiszen ennyi, és némi fonástudomány elegendő ahhoz, hogy csodás frizurát készíts magadnak az ünnepekre, akkor is, ha rövid hajfazonnal rendelkezel.

A fonott frizurák most kifejezetten divatosak, olyannyira, hogy sokan fodrásszal készíttetik el a kacifántosabb remekműveket. Ám egy mutatós karácsonyi, vagy szilveszteri frizurához az átlagos kézügyesség és a szimpla fonás is elég. Ha nagyon elszánt vagy, persze begyakorolhatod a halfarok és a holland fonási technikát, mert mindkettővel gyönyörű eredményeket lehet elérni.

Nőiesen bájos fonott frizurák

A rövid frizurát nem olyan egyszerű befonni, de egy picit csalhatsz is, ha megtekered a tincseket. Adunk néhány tippet, hogyan lehet a félhosszú hajat is szépen befonni úgy, hogy csak a frizura apró része legyen a hajfonat.

 

A hosszú fürtök kreatívabb ötleteket is megengednek, de érdemes olyan frizurakompozíciót bevállalnod, amivel biztos kezekkel el tudsz bánni. A képgalériánkban olyan copfokat, kontyokat, és fonatkoszorúkat gyűjtöttünk össze, melyek nem túl bonyolultak, így akár otthon is elkészíthetőek. Ezek a sikkes fonott frizurák mindenkit elbűvölnek!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés