A hosszú haj sok törődést igényel, de van egy nagy előnye: akkor is ki tudod hozni belőle a legjobbat, amikor a hajtövek már picit zsírosabbak. Ez a frizura nem bonyolult, sőt, sokkal könnyebb elkészíteni, ha pár naposak a tincsek.

hirdetés

A járványveszély miatt most sokan beszorultak a négy fal közé, de ezt a kényszerhelyzetet arra is fel lehet használni, hogy ki-ki a maga módján egyszerűsítse az életét. Végre pihentetni lehet a frizurát, nem muszáj ráerőszakolni a gyakori hajmosást, így egy-két hét alatt elérheted, hogy kevesebb irritáció érje a fejbőrödet, és lassabban zsírosodjon a hajad.

Nyilván, így sem túl szívderítő ez a kísérlet, hiszen az olajos hajtövek akkor is lehangolóak, ha mások nem látják. Ám egy gyors és mutatós fonott frizurától jobb lesz a kedved, mert nőies és rendezett hatást kelt.

Egyszerű fonott frizura minden napra: elrejti a zsíros hajtöveket

A videóban látható módon válaszd el középen a hajkoronád, és fogd össze magasan, a fejtetődön két copfba a tincseket. Majd lazítsd meg a hajgumit, és fordítsd át önmagukon a lófarkakat.

Azután fond be a tincseket, és rejtsd el a hajvégeket hullámcsatok segítségével. A végeredmény egy szuper hajkoszorú, ami roppant bájos, és feldobja a megjelenést.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés