A kilencvenes évek divatja a fesztiválsikkre is rányomta a bélyegét, ami a frizuratrendben úgyszintén megmutatkozik.

Már a kilencvenes években is ilyen loboncokat ráztak a lányok a koncerteken, persze idén főként az újragondolt frizuraváltozatokkal találkozhatunk. Nem kell attól félni, hogy dauerbozontok lepik el a Szigetet, a selymes, nagy lokniknak azonban főszerep jut a fesztiváltrendekben.

Nagyon menő lehetsz, ha ismered a francia fonást, és nem félsz vele trükközni: oldalra igazítsd a választékodat, és csak a hajad egyik oldalát fond be, majd díszítsd a fonatokat ékszerekkel, karikákkal.

A dupla buborékkonty újra népszerű, és egy fesztiválon például kimondottan praktikus is, mert így kevésbé koszolódik a haj, és nem kell folyton igazgatni. Tovább cifrázhatod az alapötletet, ha francia fonást is alkalmazol, és még csillámokkal is megszórod a hajad.

A virágkoszorúk minden fesztiválon előkerülnek, teljesen mindegy, milyen évszámot írunk. Ha ennyire azért nem fűt a hippivér, készíts magadnak diszkrétebb hajkoszorút, feltekert tincsekből. Legalább annyira romantikus, és nagyon jól passzol nőiesebb fesztiválöltözékekhez, mint amilyen a maxiruha vagy a kimonóruha.

A halfarok elnevezésű fonást sem lehet túlzásba vinni idén, mert mindenféle formában jól néz ki. Ez egy kicsit bonyolultabb frizura, de megéri a vesződséget.

  • Megosztás:
hirdetés