A egyenesen, vagy rétegesen vágott félhosszú frizurák rengeteg lehetőséget rejtenek magukban, hiszen sokféleképpen formázhatóak. Ezeket az alapfazonokat könnyű változatosabbá tenni beszárítással, lágy hullámokkal, félkonttyal, esetleg frufruval.

hirdetés

Divatos félhosszú frizurák

Bár a bob fazonok továbbra is sikkesnek számítanak, és a pixie-k is visszatértek, a hosszabb hajviseletekről sem kell megfeledkezni. A váll vonaláig érő frizurák igazán nőiesek, és a legtöbb könnyedén formázható. Viselheted egyenesen vagy hullámosan, nem számít, hiszen garantált vele a nőies hatás.

Ősszel az igazán sikkes megjelenés érdekében akár frufrut is vágathatsz hozzá, az új trendek változatosak, így biztosan te is megtalálod majd bennük azt a pluszt, amellyel még egyedibbé teheted a frizurádat. A tépett fazonokkal nem tudsz mellélőni, ám az egyenesen vágott hajvégek éppúgy trendinek számítanak.

Idén főleg a természetesség kerül előtérbe, így nem kell sok időt hajvasalással tölteni. A szélfútta hatás hanyag eleganciát kölcsönöz a megjelenésnek, ezt nem érdemes kihagyni. Ha pedig valami igazán különlegesre vágynál, akkor próbáld ki a retró stílusú shag fazont, ami rétegeinek köszönhetően, dúsabbnak mutatja a hajat.

Galériánkban összegyűjtöttük a legjobb inspirációkat: ezek a frizurák könnyedén elkészíthetőek, így nagyszerűen illeszkednek a mindennapokba.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin  / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés