A hullámos frizura minden esetben kiemeli a nőiességet, hiszen a lágy loknik dúsítják a hajviseletet optikailag. A hosszú és félhosszú tincsek is kifinomult és természetes hatást keltenek, bármi legyen is az aznapi szettünk.

hirdetés

A hullámos frizurák bájosan mutatnak, és hangsúlyossá teszik a megjelenést. Erősítik a hajtincsek csillogását, balayage vagy ombre festéssel kiegészítve még szebbek.

Többféle technika közül lehet választhatsz, göndöríthetsz hőhatás nélkül, hajcsavarókkal, hajsütővassal vagy hajvasalóval. Amint elkészültek a hullámok, már csak hajfixálóra van szükség. Szinte minden arcformához illik az egyszerű hullámos frizura. Csupán azt kell eltalálni, hogy pontosan hol göndörödjenek a tincsek, mert így optikailag megtörik az arcéleket.

Ennyire nőiesen mutat a szimpla hullámos frizura

Gisele Bündchen úgy festett csodás selyem dresszében, mint egy tüzes spanyol táncosnő. Egyedül felsliccelt ruhája tűnhetett kissé kirívónak, de egyszerű hullámokból álló frizurája ezen sokat finomított. Az összkép nagyon szexis és gyönyörű.

 

Julianne Moore mindig tudja hogyan legyen elbűvölő, ebben pedig természetes vörös hajszíne, és lágyan leomló hajtincsei is sokat segítenek. Számára nem kellenek gyűrű göndör, mesterkélt fürtök, az alig látható hullámokkal is megelégszik.

 

Julia Roberts a kicsit kövérebb hullámokra, illetve a féloldalasan elválasztott hajstílusra esküszik. Ezzel az aszimmetrikus fazonnal és világosszőkére festett tincseivel több évet is letagadhatna.

 

A nagy volumenű loknik extra látványos megjelenést kölcsönöznek, Beyoncé éppen ezért viseli olyan gyakran a gondosan elrendezett hullámokat. Habár frizurája nem a derekáig ér, ezúttal nem a haj hossza, hanem puhának és könnyűnek tűnő tincsei keltettek feltűnést.

 

Megan Fox tényleg a legminimalistább stílust választotta. Ennek ellenére, mégis hosszú, hullámos hajzuhatagával vonta magára a figyelmet. A lágy színátmenet csak még szebbé teszi a végeredményt.

 

Bár Sarah Jessica Parker ikonikus, gyűrű göndör hajával lett közismert a kilencvenes években, azóta könnyedebb hullámokra váltott. Mindkét frizura csodásan áll neki, ám a hajsütővassal készült loknijai sokkal kifinomultabb hatást keltenek.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

Képek a cikkben: Kevin Tachman, Edward Berthelot, Karwai Tang/WireImage, Isaac Brekken, Carlos Tischler/NurPhoto, Gary Gershoff/WireImage / Getty Images.

 

  • Megosztás: