Mindenki szereti, ha a haja csodás hullámokba van rendezve, ez viszont legtöbbször sok terméket és időt jelent. A hajszerkezetet is károsíthatja az, ha a göndör frizura mindig hőhatással készül.

hirdetés

Göndör haj hőhatás nélkül

Sokféle lehetőség van a hajgöndörítésre: hajvasaló, sütővas, most viszont egy egyszerű trükknek köszönhetően, tengerparti hullámok varázsolhatóak a hosszú hajba egyetlen éjszaka alatt. Nem lesz szükség kényelmetlen csavarókra, csupán egy fürdőköntös övére. Eköré kell majd csavarni a száraz hajat. Fontos, hogy a haj ne legyen vizes, hiszen a csavaros technika miatt nyirkos maradhat.

Nincs szükség semmilyen előzetes fixáló termékre, csak az övre. Elsőként keresd meg a közepét, majd azt egy csatt segítségével rögzítsd a fejtetőn. Majd innen kezdd a csavarást kisebb tincsekkel, először az egyik oldalon. A hajat mindig elölről hátra kell csavarni, és felváltva kell a tincsekkel dolgozni. Ha kész az egyik oldal, akkor egy erős gumival rögzítsd, ezután a másik oldalt ugyanígy kell elkészíteni. A köntös kilógó részét kösd meg a fejtetőn, és akkor nem lesz zavaró alvás közben.

Másnap reggel óvatosan bontsd ki, ha túl göndör, fésüld át az ujjaiddal. A tartósabb hullámokért, használj egy kevés hajlakkot.

 

Nyitókép: Getty Images

  • Megosztás:
hirdetés