A karácsony közeledtével nagy a sürgés-forgás, így nem biztos, hogy sok idő jut a hajaddal foglalkozni. Ha ötleted sincs, hogyan tehetnéd kevés macerával különlegesebbé a hajviseletedet, az alábbi tipp jól fog jönni! Ez az egyszerű frizura könnyen elkészül, és egy kis díszítéssel igazán elegáns tud lenni.

hirdetés

Mindig jól jön egy furfangos frizuratipp, mely nem igényel hajszobrászi képességeket, és segítség nélkül is könnyen összedobható, de az ünnepek alatt még inkább felértékelődik a praktikusság. Hiszen ilyenkor a legtöbben nem a szépüléssel szeretnének sok időt eltölteni, hanem a szeretteikkel.

Különleges, de rém egyszerű frizura

A szimpla copfnál valamivel elegánsabbá teszi a megjelenést, ráadásul félhosszú és hosszú hajból egyaránt kivitelezhető ez a frizura. Kreatív, de pofonegyszerű lépésekből áll, melyeket könnyű lekövetni, ha a tarkódhoz is teszel egy tükröt, hogy lásd, mit ügyködsz.

 

A fejtetődön simíts hátra és fogj össze néhány tincset. A félcopfot fordítsd át önmagán, majd fond be. A fonást szintén fordítsd át önmagán, és mindkét oldalról fűzz át rajta egy-egy leválasztott tincset. Ha készen vagy, szalaggal, esetleg gyöngyös csattal díszítsd a végeredményt.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés