Vállig érő, félhosszú hajból változatos hajviselet készíthető, ám, ha nincs kedved unos-untig formázgatni a tincseket, az alábbi, nőies frizura megmentheti a napod. Gyerekjáték összedobni, és nagyon sikkes!

hirdetés

Néha jól jön egy olyan frizuratipp, amit bármikor előhúzhatsz a tarsolyodból, ha lelapult hajjal ébredsz, de nem akarsz a hajformázással, beszárítással vesződni, vagy csak nincs türelmed egy bonyolultabb hajviselethez, esetleg késében vagy.

Nőies frizura félhosszú hajból: irtó egyszerű

Ha már épp indulnál, de valahogy nem stimmel a frizurád, ezt a sikkes copfot percek alatt összedobhatod. Lehet, hogy a dús lófarokhoz nem elég hosszú a hajad, de hidd el, nem kell túl nagy erőfeszítés ahhoz, hogy összerittyents egy franciásan elegáns, stílusos frizurát, ami megdobja a vékony szálú haj volumenét.

 

Nincs szükség fonásra, bonyolult műveletekre, csak válaszd el középen a hajkoronádat, majd a halántékod két oldalán válassz le egy-egy tincset, mindkettőt csavard meg, és úgy vezesd hátra, ahol hullámcsatokkal rögzítsd a hajvégeket.

Aztán a csavart hajkoszorú magasságában fogd össze a hajad, igazítsd a tarkód fölé a copfod, és már készen is vagy. Ugye, hogy nem nagy ördöngösség? Mégis, ez a bájos frizura kiemeli az arcot, és sikkessé teszi a megjelenést.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés