A hajba kötött masnikról és szalagokról legtöbbünknek kislánykorunk jut az eszébe, amikor édesanyánk arról próbált meggyőzni bennünket, milyen csinosak vagyunk benne. És milyen igaza volt!

2019 nagy visszatérője a különböző hosszúságú és anyagú szalag, melynek újbóli térhódításában a cambridge-i hercegnének, Katalinnak jelentős szerepe van. A hercegné tavaly több ízben is viselte ezt a divatos kiegészítőt, melynek hatására a 2019-es divatheteken többfelé is látni lehetett ezt a csodás hajékszert. Katalin főként bársonyszalagot kötött a hajába, de, ha tavasszal-nyáron soknak érzed ezt az anyagot, bátran keresd a különleges textúrájú, mintás változatokat is.

Az elegáns, szofisztikált hatás eléréséért a tarkódhoz közel tedd a szalagot, és apró masnit köss csak rá, így szuperül fog mutatni a szalag többi, szabadon lógó része. Viszont, ha szereted a drámai hatást, ne sajnáld, tedd magasabbra, és köss rá feltűnő masnit. Az sem kizárt, hogy olyan szalagra bukkansz, ami hajgumi is egyben. Ez aztán az igazán nyerő páros!

 

Kimelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés