Az üde, nyárias arcszínért nem kell vadul megszaladnia a bronzosítónak. Ez a bőrélénkítő smink kerüli a túlzásokat, ezért nappali fényben sem kirívó.

hirdetés

Ha még nem sikerült elérni a nyári arcszínedet, vagy kicsit már megkopott a barnaságod, ez a smink tökéletes választás lehet.

Ám nem árt, ha legalább középtónusú a bőröd, mert túlságosan fakó, sápadt arcon kissé irreális hatást keltene a rózsás pirosító. Előtte tegyél fel egy élénkítő pakolást, amitől élettelivé válik a bőröd.

Bőrélénkítő smink, amitől üdébbnek tűnhetsz

Igaz, a bőrnek nem tesz jót, de nagyon bájos tud lenni, amikor kicsit megcsípi a napfény az arcot, de még nem égeti meg. Ezt a ragyogást imitálja az alábbi smink, amely természetes hatású üdeséget csempész a megjelenésbe.

Alapozó helyett színezett fényvédőt használ a szépségblogger, amit alaposan bedolgoz a bőrébe. A sötét foltokat barackos árnyalatú primerrel fedi el, majd egy bőrszínazonos korrektort is bevet, hogy kiemelje a világos részeket.

Elsőre kicsit durvának tűnhet, amit a pirosítóval művel, hiszen a smink félkész állapotában még inkább a lázas állapotra emlékeztet, de a finom kontúrárnyékokkal szépen letisztázza az összképet. A rózsás pirosító üdébb, elevenebb színt kölcsönöz viselőjének, mint a bronzos, sötét árnyalatok, amelyekből csak egy kevés került a haj, áll, és orr vonalára. A szemsmink ultrafinom, így az egész makeup szolid, harmonikus hatást kelt. Arra ügyelj, hogy az arcszíned ne üssön el kontrasztosan a nyakad és a dekoltázsod tónusától.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés