Az embernek ritkán van ideje bonyolult sminket készíteni, így jó, ha mindig van a tarsolyunkban egy olyan jolly joker verzió, ami egyszerű, mutatós és sokoldalúan viselhető.

hirdetés

90-es évek inspirálta smink minden szemszínhez

A következő videóban egy ilyen, bármikor bevethető csodaszép sminket láthatsz, aminek nagy előnye még, hogy az összes szemszínhez jól passzol. A sminket a 90-es évek inspirálta, ezért színekben a korszakot meghatározó barnás árnyalatokra és a fekete kontúrokra épít. A barna igazi aduász, hiszen nemcsak a barna, de a zöld és a kék szemhez is nagyszerűen illik. Nem véletlen, hogy a sminkek alapját is általában ez a szín adja.

A szemsmink elkészítéséhez kétféle, egy mogyoró- és gesztenyebarna, valamint fekete szemhéjpúderre lesz szükséged. Ezen kívül ugyancsak barna és fekete szemceruza, továbbá tus kell, hogy kéznél legyen.

Az alapozó,  leheletnyi barnás kontúr és highlighter után a száj megrajzolása következik, ami a tipikus 90-es éveket idéző sötétebb barnás szájkontúrral és egy rózsaszínes árnyalatú rúzzsal lesz teljes. Bár a smink retró hangulatú, mégis nagyon modern hatású, így bármilyen alkalomra vagy hétköznap is bátran bevethető.

 

Főkép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés