Minden nyáron van egy bizonyos frizura, ami a középpontba kerül és minden trendkedvelő azt hordja. Ez idén sincs másképp, és nem meglepő módon ismét egy fonott frizura lett a meleg hónapok sztárja.

hirdetés

Az áthúzott fonás a nyár kedvenc frizurája

Egy fonott frizura mindig szuper választás, hiszen mutatós és a nagy melegben is kényelmes viselet. Ezeket az előnyöket élvezheted az alábbi videóban bemutatott frizurával is, sőt plusz jó hír, hogy még fonó tudásra sincs szükség az elkészítéséhez.

Ez ugyanis egy hamis fonott frizura, aminek a pontos neve áthúzott fonás. Az elkészítése egyszerű: ahogy a videóban is látod, elsőként fejtetőn copfba kell fognod a hajad egy részét. A kész lófarkat tűzd el, majd lefelé haladva készíts egy újabb copfot. Legjobb, ha átlátszó, kisméretű hajgumit használsz, így szép, természetes lesz a végeredmény.

 

Következő lépésként az első copfot válaszd ketté, és a két hajrészt gumizd hozzá a második copfhoz, úgy, hogy közben további tincseket fogsz hozzá. Lazítsd meg a fonatot és ismételd meg a lépéseket, míg el nem fogy a hajad.

Ezt a frizurát könnyebb elkészíteni, mint a különböző, bonyolult fonatokat, a végeredmény mégis ugyanolyan gyönyörű. A videóban látható frizura csupán egy tipp, valójában sokféleképpen hordhatod ezt a fonást. Ha tudod a technikát, bármilyen egyszerű frizurából különlegeset varázsolhatsz.

Főkép: Pinterest.

  • Megosztás:
hirdetés