Ha azt gondolod, hogy vékony szálú hajból semmilyen normális frizura nem hozható ki, tévedsz. Sőt, nemcsak mutatós hajkoronát varázsolhatsz magadnak, de még trükközhetsz is, hogy sokkal dúsabbnak tűnjön a hajad.

hirdetés

Fonott frizurák vékony szálú hajhoz

Hoztunk egy videót is, amiben két egyszerű fonott frizurát láthatsz. Az első egy félfonás, amihez elsőként készíts oldalválasztékot. Ezután fogj három tincset, és kezdd el fonni a tincseket úgy, hogy mindig hozzáveszel egy kevés hajat. Ez az úgynevezett holland fonás, aminek pontos technikáját itt olvashatod. Ha végigértél, fogd szoros lófarokba a hajad, és húzkodd meg kissé a fonásokat, amitől az sokkal dúsabbnak mutatja majd a frizurád.

A második frizurához elsőként készíts egy alap francia fonást, majd ha kész, vékony gumival kösd meg a végét, de, ahogy a videóban is látod, hagyj rajta egy kis hurkot. Ezután kezd el feltekerni a hajad a tarkódig, és készíts kontyot, amit hullámcsattal rögzíts. Végül lazítsd meg az egészet, hogy sokkal kócosabbnak tűnjön, és ezáltal dúsabbnak. Próbáld ki, igazán különlegesen mutatsz majd ezekkel a frizurákkal!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés