A nagy múltra visszatekintő villányi borászcsalád tagjaként, Gere Andrea szinte mindent tud a szőlőről. A szépségmárkája is erre a fontos gyümölcsre épül, mely rendkívül gazdag antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Az Andrea Gere Skin Care pár hete egy igazán izgalmas csomaggal lepett meg minket, így végre letesztelhettük a különleges hatóanyagokban bővelkedő kencéket!

hirdetés

A Gere Attila Pincészet borait senkinek sem kell bemutatni, hiszen az egyik legismertebb pincészet a villányi borvidéken. Gere Andrea életében a szőlő és a borkészítés már gyerekkora óta nagy szerepet játszik, és pár évvel ezelőtt egy spanyolországi nyaralás során megtapasztalhatta a kékszőlő bőrre gyakorolt pozitív hatásait is. A kitűnő alapanyagok már eleve adottak voltak, így hosszú évek kutatómunkájának köszönhetően megszületett a család saját szőlőmagolaja és mikroszemcséjű szőlőmagőrleménye.

Az ANDREA GERE SKIN CARE termékek egyedülálló technológiával készülnek

A kozmetikai márka termékfejlesztése Svájban zajlott, ahol olyan kencék születtek, amelyek valódi luxuskényeztetést nyújtanak, és emellett hatékonyak is. Az organikus szőlőmag egyedülálló adottságait hordozzák magukban, de a kozmetológiai őssejtkutatás legújabb vívmányai teszik őket igazán teljessé. A Solar Vitis kékszőlő őssejteket egyfajta svájci technológiával vonták ki a szőlőből, ezek képesek együttműködni a bőr saját őssejtjeivel. Így született meg a GRAPELOVE, ami egy öt termékből álló kozmetikai család.

A termékek gerincét az organikus szőlőmagolaj, -őrlemény és -kivonat, valamint a svájci technológiával kivont kékszőlő őssejtek alkotják. A termékcsalád tagjai további hatékony összetevőkkel is kiegészülnek, ezáltal komplex ápolást nyújtanak a bőrnek.

A szőlőmag nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, flavonoidokat és polifenolokat, amelyek hatékonyan veszik fel a harcot a szabad gyökök romboló hatásaival szemben. A kékszőlő őssejtjei kiválóan működnek együtt a bőr saját őssejtjeivel. Kombinációjuk védi a bőrt az öregedési folyamatokkal szemben, és elősegíti a sejtek természetes regenerálódását.

Az öt termék meghatározott sorrendben fejti ki a legjobban a hatását, nekünk most kettőt volt alkalmunk tesztelni, és azt is eláruljuk, hogy mit tapasztaltunk! Az első kence a GRAPELOVE RELEASE THE PAST tisztító hatású arcradír, a másik pedig a LIVE IN THE PRESENT 24 órás bioaktív hidratáló krém.

A GRAPELOVE élménnyé teszi a bőrápolást

Már korábban is hallottam az ANDREA GERE SKIN CARE krémekről, ezért nagyon izgatott voltam. A legelső dolog, ami megfogott az a küllem, hiszen a termékek csomagolása elképesztően elegáns és letisztult, olyan, ami valóban csak a luxusmárkákra jellemző. Bár a belső a legfontosabb, ám, ha a szívünkre tesszük a kezünket, akkor ez is sokat számít.

Többlépéses a bőrápolási rutinom, amelyben mindig is bérelt helyük volt az arcradíroknak. Az elmúlt évek alatt már számos márka termékét kipróbáltam, és bár nem tudtam, mit várjak a szőlőalapú kencétől, a GRAPELOVE RELEASE THE PAST jelesre vizsgázott nálam. A szemcsék valóban mikrofinomságúak, annyira aprók, hogy radírozás közben szinte simogatják az arcbőrt. Az általuk nyújtott, kellemes masszázsélmény mellett még hatékonyak is, mivel már az első alkalom után éreztem, hogy sokkal puhább a bőröm.

A kence bővelkedik az A. GERE kékszőlő magjából készült őrleményben, olajban és kivonatban. Kellemes illattal rendelkezik, ami egyáltalán nem tolakodó, sokkal inkább egy pihentető wellness-élményét vizionálja elénk. Az arcradírt elegendő hetente két alkalommal használni, már így is csodás bőrképet varázsol.

 

Az elmúlt pár hétben a rutinom másik főszereplője a GRAPELOVE LIVE IN THE PRESENT volt, amit a szokásos szérumom után vittem fel. Alapvetően bajban vagyok a hidratálókkal, mivel nem szeretem, ha a kence nehezen szívódik be vagy zsíros bőrérzetet hagy az arcfelületen. Így az első használatnál nagyon óvatos voltam vele, és inkább a kevesebb több elvét követtem. Nos, nem kellett csalódnom, mivel pillanatok alatt beszívta a bőröm, ezért másodjára már sokkal bátrabban fogtam neki a krémezésnek.

A bioaktív hidratáló szintén a korábban már említett kékszőlő magjából kinyert olajat, kivonatot, valamint a svájci technológiával kivont kékszőlő őssejteket tartalmazza. Ezen felül különleges fehérjével és E-vitaminnal táplálja a bőrt, amitől az sokkal hidratáltabb és ellenállóbb lesz. Naponta kétszer vittem fel ezt a kiváló hatóanyagokban gazdag kencét az arcomra, és már az első nap után sokkal simább és puhább hatást keltett a bőröm.

Sajnos a téli időjárás, és a fűtött helyiségben eltöltött idő alaposan megviseli a hámréteget, ám a tesztidőszak alatt lassacskán csökkentek a bőrszárazsággal járó kellemetlen tünetek. Az arcbőröm pár nap után sokkal selymesebb tapintású, és egészségesebb kinézetű lett, így alapvetően elégedett vagyok a termékkel.

Különleges ünnepi kiadás

Bár a krémek fiatalító hatását nem tudtam lemérni, hiszen még nincsenek ráncaim, de azt én is megtapasztaltam, hogy a szőlő hatékonyan javítja a bőr megújulási képességét, regenerálja a sejteket, így a kivonataiból készült bőrápolók valóban a prémium minőség előnyeit nyújtják.

 

A GRAPELOVE termékcsalád az ANDREA GERE SKIN CARE oldalán érhető el, ami lehetőséget nyújt a kencék külön-külön megvásárlására is. Gere Andrea az egyéves évforduló alkalmából különleges együttműködéssel jelentkezett, hiszen a kozmetikumok egy elegáns, bőrből készült neszesszert kaptak, amelyet Búzás Zsófi, a Sophie by Chance tervezője álmodott meg. A kozmetikai táskák tökéletesen illeszkednek a márka termékeinek a méreteihez, ezáltal még kényelmesebbé teszik az arcápolást.

 

Kiemelt kép: Andrea Gere Skin Care. 

Képek a cikkben: Retikül.hu, Andrea Gere Skin Care. 

  • Megosztás:
hirdetés