Megesik néha, hogy nem sok idő marad a sminkelésre, ám ha elsajátítasz néhány alaptrükköt, ilyenkor sem kell lemondanod arról, hogy üde színekkel felélénkítsd az arcod. Ez a gyors smink mindig csodássá teszi a megjelenést!

hirdetés

A francia nők mesés kinézetét sok titok övezi, hiszen úgy járnak-kelnek a világban, mint akik kevés gondot fordítanak a külsejükre – gondolj csak a sebtében összedobott, kócos kontyaikra, vagy az alapdarabokból összeállított, pofonegyszerű, mégis ultra sikkes öltözékeikre -, ám az összkép minden helyzetben nőies és stílusos.

Legtöbbjük sohasem slampos, akkor sem, ha a készülődést időszűkében kell megoldania. Mi lehet a titkuk? Eláruljuk: a rutin. Pontosan tudják, mi áll jól nekik, és a kezükben van a sminkelés minden csínja-bínja. Ha az alapokat keni-vágja az ember lánya, az sem zökkenti ki, ha késésben van, és csak kevés ideje van arra, hogy összerendezze magát.

Gyors smink: alaptrükkök a csodás megjelenéshez

Valeria Lipovetsky modellként rengeteget utazik, sokszor a leglehetetlenebb helyzetekben kell sminkelnie, és az sem ritka, hogy muszáj sietve, gyorsan kell kihoznia magából a legjobbat.

 

Hogy megkönnyítse a saját dolgát, elleste a francia nők kedvenc alapsminkjét, amit akár öt perc alatt fel lehet dobni. A francia ihletésű sminkjének minden alaptrükkjét megosztja ebben a videóban, mely egyszerű, mégis nagyszerű sminkfogásokat tartalmaz, amiket bárki megtanulhat.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés