Képzelj el egy frizurát, ami sportos, romantikus és elegáns öltözékhez is jól passzol, és bár olyan könnyedén készül, mint egy copf, annál sokkal izgalmasabb.

A hosszú hajat jobb összefogni, feltűzni nyáron, hiszen könnyen csapzottá válhat a nagy melegben. Persze a lófarok és a szimpla copf egy kicsit már unalmasnak és elcsépeltnek tűnhet, de mit tegyen az ember lánya, ha nincs ideje egy komolyabb sztárfrizurát összerittyenteni?

A most divatos messy kontyok, vagyis rendetlen, kócos frizurák lényege, hogy olyan franciásan természetesek, de annak ellenére, hogy nincsenek agyonszerkesztve, bármikor megállják a helyüket akár egy elegáns ünnepségen, randevún, vagy egy szimpla munkanapon is.

Az alábbi konty pontosan ilyen, ráadásul nem igényel profi hajszobrász kezeket, sőt, gyerekjáték elsajátítani a készítésének mozzanatait. Kis gyakorlás ugyan szükséges hozzá, ám, amikor már ilyen jól megy, pár perc alatt összedobható a reggeli rutin közben. A most divatos óriás hajcsatokkal, vagy kendővel is díszítheted.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés