Palvin Barbi is felvonult a Moncler új divatshow-ján, és kicsit irigykedünk is, mert St. Moritz környékére, Svájc egyik legszebb téli paradicsomába kellett utaznia.

hirdetés

Palvin Barbi olyan világmárkák kifutóján fordult meg eddig, mint a Chanel, a Victoria’s Secret, a Dolce & Gabbana, az Alberta Ferretti, a Louis Vuitton, a Vivienne Westwood, és még sorolhatnánk, ám az elmúlt pár évben leginkább csak divatfotózásokon szerepelt.

Most azonban kivételt tett a Moncler kedvéért, hogy Svájc egyik leghíresebb síterepén és üdülőhelyén mutassa be a márka 2024–2025-ös őszi-téli kreációit, méghozzá egy havas miliőben megtartott, nem mindennapi divatbemutatón.

Palvin Barbi hóban vonult a Moncler bemutatóján

Kint a szabadban, havas tájon rendezték meg a Franciaországban alapított olasz luxusdivatház új bemutatóját, amely már a következő őszi-téli szezon kínálatát vonultatta fel. A rendhagyó show vendégei hatalmas steppelt köpenyeket kaptak, hogy ne fázzanak a ruhaszemle közben, és jégszobrok előtt pózolhattak a fotósok kameráinak.

Palvin Barbara a Moncler 2024-es RTW őszi kollekciójának bemutatóján. Kép: Giovanni Giannoni/WWD/Getty Images.

 

A modellek hóban vonultak, miközben sejtelmes fényeffektek szőtték körül az égig érő fenyőfákat. A Grenoble nevezetű ready-to-wear kollekció nem csak a téli sportok kedvelőinek és a hegymászóknak kedvez, kifejezetten az utcai divatot célozza meg a sokoldalúan hordható, vagány, kényelmes darabjaival.

Irina Shayk és Emily Ratajkowski is a modellek között volt. Képek: Daniele Venturelli, Giovanni Giannoni/WWD/Getty Images.

 

Palvin Barbarán kívül Irina Shayk és Emily Ratajkowski is feltűnt a nagyon beöltözött modellek között, akik a hóban rögtönzött kifutón lépdeltek, és közben csak az arcuk látszott ki a vastag ruharengetegből.

Anne Hathaway és Kate Moss is részt vett a különleges eseményen, a vendégek soraiban foglaltak helyet. Képek: Daniele Venturelli, Givanni Giannoni/WWD/Getty Images.

 

A sztárvendégek soraiban ott ült Kate Moss és Anne Hathaway is, a 41 éves színésznő egy stílusos overallban jelent meg az eseményen.

Kiemelt kép: Michael Bezjian/Getty Images.

Cikkfotók: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés