A tavaszi esküvői divatban a romantikus és a klasszikus stílusú ruhák egyaránt megjelennek, melyekhez jól passzolnak a fonott tincsek.

Hercegnős, vintage hangulatú és letisztult szabásvonalú menyasszonyi ruhák lesznek a tavaszi esküvői divat kedvencei, így nem kétséges, hogy a romantika a tetőfokára hág. A hófehér csipkevirágokkal és hímzésekkel kibélelt, lágy harmóniába tökéletesen beleillenek a fonott frizurák, melyek a fátyol rögzítését is megkönnyítik.

A repertoár, amiből választani lehet, szinte végtelen: akadnak egészen egyszerű hajfonatok, melyeket akár saját kezűleg is elkészíthetsz, de bonyolultabb fonási technikákból és az így készült kontyokból is bőven van kínálat, melyekhez már nem árt fodrász segítségét kérni.

Előnyt jelent, hogy nemcsak hosszú hajba lehet fonást csempészni, és csak a fantázián múlik, hogy a befont tincsekből milyen frizura készül.

Ráadásul sokféle fonási módszerből lehet válogatni: a francia, a vízesés-, a halfarok- vagy kalász-, illetve a bushel és holland copf is nagyon divatos idén. Nagy melegben és szélben is praktikusak a fonott frizurák, az egymásba hurkolt tincseket pedig nagyon egyszerű virágokkal, gyöngyökkel, szalagokkal díszíteni.

 

Képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés