Ma már rengeteg hajdíszítési alternatíva közül válogathat az a menyasszony, aki nem szeretne élni a fátyol hagyományával. A virágkoszorú után itt a legújabb trend, ami nemcsak az esküvői divat kedvence idén. A hajkarika, vagy hajgyűrű most a legnépszerűbb frizuraékszer.

hirdetés

A frizurába beépíthető fémkarika új keletű trendnek tűnik, pedig rengeteg régészeti lelet tanúskodik arról, hogy már a Honfoglalás korában is rajongtak érte a Kárpát-medencébe érkező nők.

Manapság az Instagram segíti hódító útját ennek a különleges frizuradivatnak, mely új lendületet adott az esküvői hajstílusoknak. A csillogó és fémszínű karikák számtalan módon belekerülhetnek a frizurába: a legegyszerűbb módszer, ha a fodrász szimplán átfőzi rajtuk a tincseket. Ám variálhatóak fonással, konttyal, szalaggal, lánccal kombinálva, annak megfelelően, hogy mennyi cicomát bír el a menyasszony öltözékének a stílusa.

A hajkarika idén a legsikkesebb hajdísz

A hajkarika belefér a letisztult és modern eleganciába, de a bohém esküvői irányzatoknak is nagy kedvence.

Attól függően, milyen frizurába fűzi bele a fodrász, ez a hajdísz romantikus, nőies, és vagány egyaránt lehet.

Néhány fémkarika segítségével csodás hajkoszorút rittyenthet össze a fodrász, de ebben az esetben nem árt, ha az esküvői ékszerek minél visszafogottabbak, vagy csak elvétve jelennek meg az öltözékben. Egy, a hajékszerrel harmonizáló karkötő bőven megfelel a csillogáshoz, így elkerülhető a giccshatás.

Kreatív, ötletes frizurákat lehet megvalósítani, ha a fodrász a hajtincsek segítségével láncba fűzi a karikákat.

Ám, ha ezt túlzásnak érzed, apró hajgyűrűket is használhattok.

Kiemelt kép: Pinterest.

  • Megosztás:
hirdetés