Az esküvői fotókat valószínűleg még évtizedeken át nézegetni fogja a család, és azok az utódok is ezek alapján képzelik majd el a nagy napot, akik akkor még nem is éltek.

hirdetés

Ha az esküvői fotósnak jó érzéke van a legfontosabb momentumok megörökítéséhez, a hangulat tökéletesen átjön, és az egykori ifjú pár büszkén, nosztalgiával telve mutogathatja az albumot még nagyon sokáig. Ám ahhoz, hogy teljes legyen a siker, érdemes adni egy tippet a fényképésznek, mert, ha ezt a pillanatot elkapja, még évek múlva is örömkönnyek szöknek majd a szemlélő szemébe.

Ez a pillanat pedig nem más, mint amikor vége a szertartásnak, és a friss házasok kilépnek a házasságkötő terem vagy a templom ajtaján, vagy szabadtéri esküvő esetén végiglejtenek a szeretteik sorai között. Ilyenkor az arcukon rengeteg érzelem tükröződik, hiszen elkezdődött közös életük új fejezete, lement róluk a szervezés és az izgalom okozta stressz.

A szerelem, a boldogság és a megkönnyebbülés elképesztő eufóriája jelenik meg a vonásaikban, így ennél előnyösebb, érzelemdúsabb és romantikusabb fényképet nem is lehetne készíteni, ezért nem árt már előre szólni a fotósnak, hogy ebben a pillanatban legyen résen. Ha pedig még egy spontán csók is elcsattan a kamera előtt, az maga a tökély.

Képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés