A teddy kabát pár éve jelent meg a trendek között, és azóta már számtalan fazonvariációval találkozhattunk. A pihe-puha bunda rendkívül praktikus, hiszen meleg és jól variálható, ám nagy hátránya, hogy vastagságából adódóan összenyomhatja, szélesítheti az alakot. Természetesen, ha odafigyelsz pár apróságra, akkor elkerülheted az előnytelen alakformálást!

hirdetés

A műszőrmekabátok pár éve fészkelték be magukat a téli trendek közé, majd rögtön követték őket a plüssmackókra hajazó darabok. Ezt az anyagot korábban csak bélésként tudtuk elképzelni, ám a tervezők bebizonyították, hogy a puha tapintású textil felöltőként is tökéletes.

Az elmúlt években már számos variációval találkozhattunk, és természetesen a plüssmackófazont is elérte az oversize-őrület. A túlméretezett kabátok hajlamosak szélesíteni, összenyomni az alakot, ezért alacsonyabb nőknek a hosszú fazonok semmiképp sem ajánlottak.

A másik nagy kérdés, hogy mégis mivel viselje az ember lánya a teddy kabátot, ha nem akar egy túlméretezett plüssmackónak tűnni? Bár könnyen kombinálható darabról van szó, azért az öltözködést mégis megnehezítheti a plüsscsoda. Ehhez hoztunk egy kis inspirációt, és összegyűjtöttük pár szuper szettet, amelyekben nagyszerűen érvényesül a kedvenc télikabátunk!

A teddy kabát továbbra is az egyik legsikkesebb téli viselet

A teddy kabátokat hasonló színű ruhadarabokkal a legegyszerűbb kombinálni, hiszen így egy csinos monokróm összeállítást kapsz. A végeredmény pedig letisztult és nőies lesz.

A hatalmas kabátok könnyedén szélesíthetik az alkatot, ezért érdemes őket szűk szárú nadrágokkal, illetve alakkövető ruhadarabokkal kombinálni.

A plüsskabát jól illeszkedik a garbóhoz, ami szépen megnyújtja a felsőtestet, így elkerülhető a tömbösítő hatás.

Az üzletek kínálatában megkötős mackókabátokat is találhatsz, melyek kihangsúlyozzák a nőies vonalakat. Ha hosszú fazont szeretnél, viszont nincs hozzá megkötő, akkor egy övvel is megbolondíthatod.

A színes kabátok nagyszerűen feldobják a megjelenést a szürke időjárásban, így nem maradhatnak ki idén télen sem a repertoárból.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés