A tavasz első fuvallata – ami most igen erősre sikeredett – még erőteljesebben megdobogtatja a szíveket. Ha az időjárás nem is, a tavaszi fehérneműk biztos, hogy feltüzelik a hangulatot!

hirdetés

Kinek a szerelem ünnepe, kinek elcsépelt giccsparádé a közelgő Valentin-nap, de bármit is jelentsen, abban talán egyetérthetünk, hogy egy érzéki nő ruhatárából nem hiányozhatnak a szexi fehérneműk, sem ezen a jeles napon, sem máskor.

Hiszen egy-egy különleges bugyi vagy melltartó rejtélyes hatalommal bír: megcsiklandozzák a rejtett csábítót a nőben, megdobják önbizalmát, fokozzák a vonzerőt, és szabadjára engedik a szerelmes fantáziát. Szende, romantikus, vagy inkább lehengerlően dögös? Bármelyik stílus áll közel hozzád, az idei kínálatban biztos, hogy megtalálod a személyiségedhez passzoló szettet!

Érzéki fehérneműk nem csak Valentin-napra

A tavaszi szellők simogatására emlékeztető puha, lágy csipkék, és a téli színtelenség után üdítően ható virágos darabok veszik át az uralmat az új fehérnemű-kollekciókban.

Persze, ahogy azt megszokhattuk, a klasszikus, elegáns fekete, és az érzéki, szenvedélyes vörös is előkerül a kínálatban, de a nyers szexualitás helyett inkább a kifinomult nőiességet hirdetik. Bár idén a kivágott, áttetsző részletekre kerül a hangsúly, a szolid romantika és a játékosság sem marad el.

 

Az élénk színek, a hímzett minták, a tavaszi virágözön és a domborulatokat sejtető, szépen kidolgozott csipkék maximálisan felturbózzák viselőjük nőiességét. Árakkal és lelőhelyekkel mutatjuk az újdonságokat!

Kiemelt képek: Getty Images, Women’secret.

  • Megosztás:
hirdetés