A Women’secret idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját. Ennek kapcsán elindította a #VERYUS című videosorozatát, melyben kilenc különleges női karakter osztja meg a fehérneműkkel kapcsolatos gondolatait, véleményét.

A Women’secret őszi-téli kampányához készült videókban különböző életkorú és helyzetű szereplők hétköznapi szituációkról mesélnek a divatmárka ruhadarabjaiban. A kampány célja az volt, hogy rámutasson a sokszínű igényekre a fehérneműkkel kapcsolatos témákban – melyek a mindennapok állandó részesei.

Rendhagyó módon, a fehérneműmárka szereplőválogatást hirdetett meg a közösségi oldalán még szeptemberben, olyan hétköznapi nők jelentkezését várva, akik a szépség sokszínűségét képviselhetik az őszi-téli kollekció kampányfotóin. Több mint hétezer jelentkező közül végül kilenc hölgyet választottak ki, akik a rövid videókban megosztották a véleményüket, tapasztalataikat a pizsamák, melltartók, alsóneműk kapcsán.

 

A Women’s Secret fennállása óta rengeteg inspirációt merített a hétköznapi nők természetes szépségéből, melyet sokféle karakter és személyiség formál. A nők olykor hajlamosak elfelejteni, hogy a szépség nem egyenlő a tökéletességgel, amit nem lehet elégszer hangsúlyozni, illetve 25. évfordulóján a cég ezzel a kampánnyal szeretne köszönetet mondani minden nőnek, életkortól, fizikai vagy személyes adottságtól függetlenül.

 

Magyarországon 17 éve nyílt meg az első Women’secret üzlet, melyet azóta még 11 bolt követett. A márka, hagyományaihoz hűen, minden évben különösen érzéki és kifinomult darabokkal rukkol elő az őszi-téli szezonban. Emellett az elmúlt pár évben megjelentek a polcokon az úgynevezett multi-way pizsamák, melyek nemcsak otthoni viseletként, de divatos szabásuknak és mintájuknak köszönhetően utcai szett részeként is megállják a helyüket.

A meserajongók nagy örömére a Women’secret kiemelt figyelmet fordít évek óta a limitált szériás kollekcióra: idén például a Mickey egérrel, Snoopy-val díszített darabok mellett Harry Potter varázsvilága is helyet kapott. Ami viszont biztos, hogy semelyik kollekcióból nem hiányozhatnak a pizsamához passzoló szatén- vagy puha frottírköntösök, a márka védjegyeként ismert, komfortos kivitelezésben.

  • Megosztás:
hirdetés