Általában speciális kialakítású melltartók készülnek nagy mellekre, hiszen dús idomok esetén bizonyos fazonok szóba sem jöhetnek. A szivacsos push-up kosarak, valamint a mélyen kivágott, félkosaras balconette típusok sem a legideálisabbak a kényelem szempontjából, ám ez nem jelenti azt, hogy a megfelelő tartás érdekében a nőiességnek háttérbe kell szorulnia. Számos szexi, csipkés darab akad a kínálatban, ami vastag pántjainak és praktikus szabásának köszönhetően komfortosan biztosítja a keblek alátámasztását, ugyanakkor modern, esztétikus és nőies viselet.

hirdetés

Méretes keblek esetén olykor nem könnyű a ruhaválasztás, de az sem mindegy, hogy milyen a takarásban lévő melltartó, hiszen az összképet illetően sok múlik azon, hogy tartja a melleket, és hogyan formáz. Bár a kényelem minden nő számára fontos, amikor fehérneműt választ, a dús domborulatok különösen meghatározzák a cicifix fazonját. Egy jó darab ugyanis nem vág be, nem szorítja fel állig a melleket, és lehetőleg tehermentesíti a hátat.

A tervezők gyakran szivacspárnákkal machinálnak, hogy gömbölyded formát kapjanak a kissé megereszkedett mellek, ezek a fazonok azonban inkább előnytelennek bizonyulnak, ha látványos idomokról van szó. Túlságosan felpolcolják, összetömörítik a ciciket, melyek a párnák ölelésében nem szellőznek megfelelően, így a bőr könnyen kidörzsölődhet, bepállhat. Ráadásul némelyikük igencsak megnehezíti a mozgást. Bár szexisebbnél szexisebb melltartókkal van tele a kínálat, ritka, amikor a funkcionalitás, a kényelem és az esztétikum egyformán érvényesül egy darabban.

Szexi és kényelmes melltartók nagy mellekre

Olyan szexi darabokat válogattunk össze az online is elérhető kollekciókból, melyek természetes tartást adnak a kebleknek, felveszik azok formáját, és nem buggyan ki belőlük a fél mell.

 

Ezek a fehérneműk szuper kialakításuknak köszönhetően teljes fedést adnak, és nem csak merevítőszálaikkal, hanem kosarukkal is alátámasztják a domborulatokat, kihívó felpolcolás nélkül.

A finom csipkével borított részletek, és a tüllből készült berakások a nagyobb méretű fehérneműknél úgyszintén jelen vannak. A gyönyörű díszítések mind a kosarakat, mind a mellkast körbeölelő anyagot beborítják, ezáltal a speciális fazonmegoldások is nőies benyomást keltenek.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés