Bár még javában zajlik a tél, már nem kell sokat várni, hogy ismét jó idő legyen, és előkerüljenek a szekrényből kedvenc tavaszi szettjeink. Az új szezonban három olyan stílus tér vissza, amik az előző évben is divatosak voltak, ám most sokkal frissebb, üdébb kiadásban. A bohém stílusáról is ismert Springfield tavaszi kollekciójában mindhárom stílus darabjait megtalálod és izgalmas szetteket kreálhatsz velük.

hirdetés

Népies western

A szezon első divatirányai között ismét hódít a népies jegyeket ötvöző, western inspiráció. Ennek részeként kasmír mintás ruhák és blúzok jelennek meg a Springfield legújabb kollekciójában, amelyek farmerral kombinálva kényelmes, de egyben nőies szetteket alkotnak. A klasszikus tavaszi trendként debütáló virágminták és aszimmetrikus szegélyű ruhák tökéletesen passzolnak a világos tónusú, kötött kardigánokhoz. A western életérzést a rojtok és a velúr kiegészítők teszik teljessé, a színpalettából pedig nem hiányozhatnak a terrakotta, a korall és az indigókék árnyalatok.

Szafari

Az idei tavaszi trendek részeként kézműves jellegű, mexikói virághímzés jelenik meg a farmerokon, ingeken és pulóvereken. A szafari hangulatot az olyan elemek elevenítik meg, mint a khaki szín, a légies szabású ruhák és a batikolt hatású, kötött darabok. Sötét farmerral, népszerű zenekarok logóival díszített felsőkkel és rojtos, kötött darabokkal kombinálva rock stílusú hatást érhetünk el – ezt még jobban kihangsúlyozhatjuk a szezonban rendkívül népszerű, mustársárga és gesztenyebarna kiegészítőkkel.

Az új tengerész

2020-ban a Springfield az indigó színét alapul véve újragondolja az örök divatos tengerészstílust. Az ikonikus, kék-fehér csíkos kötött felsőrészeket a bohém, hímzett feliratok teszik még különlegesebbé. A farmerszoknyák, nadrágok és ingek fodrokkal, a kabátok pedig klasszikus szabásvonalakkal adják vissza a matróz életérzést. A nagyméretű tengerészkék táskák, az aranyszínű ékszerek és a virágos, hímzett övek lesznek a szezon legfontosabb kiegészítői, amelyekkel a stílusunkhoz szabhatjuk a trendet.

 

Főkép: Springfield.

  • Megosztás:
hirdetés