Ebben az évben mindannyian sokkal több időt töltünk otthon, mint eddig bármikor. Ez pedig az öltözködésre is alaposan rányomta a bélyegét. A csinos szoknyák és blúzok már csak ritkán kerülnek elő, helyettük a kényelmes szabadidőruhák uralják a mindennapi szetteket. Szerencsénkre szép számmal akadnak nőies otthoni ruházatok az üzletek kínálatában, így nem kell egész nap elnyűtt mackóalsóban lennünk!

hirdetés

Idén kiemelten nagy szerep jut a komfortos viseletnek, hiszen a legtöbben otthonról dolgoznak, és a szabadidőnk nagy részét is a négy fal között töltjük. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy slamposnak kellene lennünk, sőt! Ilyenkor éppúgy jó érzés csinos ruhadarabokban flangálni, akkor is, ha leginkább a praktikum és a kényelem kerül előtérbe.

Csinos szabadidőruhák, amelyek feldobják az otthon töltött napokat

Az otthoni viselet alapját a mackónadrágok, a lezser felsők és a vastag zoknik képezik. Természetesen a kényelem nem jelenti azt, hogy a csinosságról el kellene feledkeznünk. Szerencsére a legtöbb márka felvette a fordulatot, és még erősebben ráállt a sportosan nőies vonalra, így számos pihe-puha ruhadarabbal bővítették a választékot.

A legjobb bennük, hogy akár az otthoni munkavégzés során is bevetheted őket, így a videós megbeszélésekre sem kell átöltöznöd. Ám nem kell aggódnod, mert bár a slamposság távol áll ezektől a kreációktól, azért a komfortérzetről is jócskán gondoskodnak, ezért a kanapén henyéléshez éppúgy szuperül passzolnak.

Összegyűjtöttünk egy csokorra valót a kényelmes és csinos szabadidőruhákból, ha kíváncsi vagy, hogy milyen szépségeket találhatsz, akkor lapozd végig a galériát!

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés