Ezek a puha, meleg, játékos és nőies pizsamák tényleg meghozzák a kedvet egy jóízű pihenéshez!

hirdetés

Olyan világot élünk, amikor a lazulós, semmittevős kikapcsolódás sokak számára elképzelhetetlen. Események nélkül már szinte lehetetlennek tartjuk a feltöltődést, pedig egy stresszes időszakban gyakrabban szükség lenne arra, hogy megnyomjuk a kikapcsoló gombot.

Ez mindenki számára mást jelenthet: kiadós alvást, rohanás- és készülődésmentes napot, olvasgatást, céltalan lustálkodást, vagy sorozatnézést. A lényeg, hogy a test és a lélek egyaránt kizökkenjen a felfokozott ütemű taposómalomból, és pár pillanatra megállítsuk az agyalós, gyakran szorongásokkal teli fejtörés folyamát. A láblógatást ugyan nem tudja elintézni nekünk egy pihe-puha pizsama, de csábítóbbá teheti az otthon töltött, világtól elvonulós perceket.

Meleg, puha pizsamák télre: a szemet is gyönyörködtetik

Ha már megengedsz magadnak egy kis henyélést, tényleg add meg a módját. Készíts forró csokit, tegyél fel egy arcpakolást, hallgasd meg azt a zenét, amit napok óta dúdolsz magadban. Bármilyen aprósággal fokozhatod a komfortodat, vagy vedd sorra azokat a pihentető tevékenységeket, amikre a dolgos mindennapokban egyébként sohasem jut időd.

Az ellazulás élményét még teljesebbé tehetik az otthonos hangulatú pizsamák, melyek nem csak alvásra csábítanak, hanem a lustálkodáshoz is megadják a kellő kényelmet. A takarításkor viselt kinyúlt melegítő inkább lehangolja az embert, így jobb, ha a szekrényben marad.

 

A pizsamaválasztásnál persze az elsődleges szempont a komfortérzet, így nem árt a puha, meleg anyagokat előnyben részesíteni. Ám a külcsín éppúgy fontos, hiszen nehéz olyasmivel azonosulni, ami slampos.

Otthon igazán önmagad lehetsz, így, ha kedveled a játékos darabokat, a mesemintás kreációkra is szemet vethetsz, de nőies és praktikus megoldásokból úgyszintén bő a kínálat. Hosszú nadrágos szetteket válogattunk össze, melyek pihenéshez és alváshoz egyaránt jó társak lehetnek a hideg téli estéken.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés