A mintás kreációk az aranykorukat élik, a tavaszi-nyári szezonban egyre több motívummal találkozhatunk. Az örök klasszikus virágminta, és a hetvenes években divatosnak számító paisley mellett a sakkminta kelt nagy feltűnést!

hirdetés

A tavaszi-nyári szezont a vérpezsdítő printek uralják, amelyek elképesztően vibrálóak és színesek. A nagy léptékű, kaotikus mintázatokkal díszített darabok hódítanak, és a motívumok mixelése sem idegen már a divat számára. Az eltérő kreációk párosítása izgalmassá teszi a megjelenést, a színárnyalatok tökéletes harmonizációja pedig egységet sugároz.

A kockás minta letisztultságát még mindig nem tudtuk elengedni, ám az őszi-téli szezon egyik legnépszerűbb printje most felújított, újragondolt formában jelenik meg a trendek között. A hatvanas évekből átemelt sakkminta vidámságot csepegtet minden összeállásba. Változatos színvariációkban találkozhatunk vele az üzletek polcain, és biztos, hogy egy darabig velünk marad.

A sakkminta túllép a kockás megszokott keretein

Ezt a motívumot párban viselhető ruhadarabokkal, vagy vidám kiegészítőkkel építheted be az öltözékedbe. Ha nem szeretnél vele túlzásba esni, akkor elegendő a szetted egyetlen részletén megvillantani. Egy sikkes blézerrel például biztosan nem lőhetsz mellé!

 

A teljes összeállítást uraló printek úgyszintén sikkesnek számítanak: amennyiben túlságosan merésznek találod a különféle motívumok mixelését, akkor válaszd a letisztult sakkmintát, ami csodásan feldob mindent, mégsem lehet vele túlzásba esni.

 

A merészebbek bátran vegyíthetik a különféle printeket, a sakkminta prímán muzsikál a virágos darabokkal, a harmoniát pedig a színek játékával teremtheted meg.

 

A rombuszmintára hajazó verziók is megjelentek, ezek még különlegesebbé teszik a szerelést. Ezekhez a mintákhoz remekül passzolnak a nyolcvanas évek ihlette divatelemek. Ha fekete-fehér kreáció mellett teszed le a voksod, akkor színes kiegészítőkkel dobhatod fel a ruhát.

 

A sakkmintához nagyon közel áll a gingham, ami úgyszintén megtalálható a nyári palettán.

 

A kifutót is ellepték a sakkmintával feldobott kreációk, és számos tavasz-nyári gyűjteményben kaptak helyett a vibráló színekben megálmodott ruhadarabok.

 

A sakkmintától az őszi-téli szezonban sem kell elbúcsúznunk, csupán a vidám árnyalatokról váltanak át a trendek sötétebb tónusra. Az ABODI kifutóját a barna és a fekete krémes kombinációja uralta, ami elképesztően üdítő hatást kelt.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

Képek a cikkben: Edward Berthelot, Streetstyleshooters, Christian Vierig, Carlos Alvarez, Stefania M. D’Alessandro / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés